Ajuda per a una recerca de la Luz Rello

Hola a tots,

Ja sabeu que la Luz Rello és una investigadora espanyola que en aquests moments està fent el seu post-doctorat als Estats Units. La seva recerca es mou en l'àmbit de la dislèxia, donat que ella mateixa és dislèctica. La Luz és una persona molt generosa en general, però que a més a més ha contribuït al Glifing amb l'anàlisi dels nostres resultats. Els que ja la coneixeu segur que l'admireu, perquè aquest és l'efecte que causa la Luz al seu voltant.

La generositat amb generositat es paga i és per això que us demanem que dediqueu una estona a enviar-li informació sobre errors de lectura, parla o escriptura de paraules que, equivocant-te, esdevenen altres paraules. Us envio un exemple donat per ella mateixa: Que no us desanimi l'idioma, els errors poden ser en castellà, català, gallec i anglès!

Por ejemplo.
— Esta mañana estaba *cantado* porque fui a correr. (*cantado* en vez de *cansado*)
— De *ver* en cuando voy al cine. (*ver* en vez de *vez*)
— He comprado una mesa con *cojines*. (*cojines* en vez de *cajones*)
— Querido *Satán*, quiero una muñeca. (*Satán* en lugar de *Santa*)
— Tenía el pelo de color *peligroso*. (*peligroso* en vez de *pelirrojo*)


La Luz necessita unes 1000 paraules per a finals de gener! Podrem ajudar-la a aconseguir-les? Si no les aconsegueix haurà de deixar aquesta línia de recerca perquè no tindrà material.


La forma d'enviar-li la informació és fàcil i ràpida. Només heu de clicar l'enllaç i enviar-li els exemmples omplint el formulari.

Clica aquí per accedir al formulari.

Gràcies a tots per llegir el post i gràcies encara més si podeu ajudar-la. Penseu que la recerca és com una pinya de castellers, un de sol no va enlloc, però tots junts... fem una torra humana i arribem al cel!

1 comentari:

  1. Muchísimas gracias por vuestra ayuda. Por favor animaos a ingresar vuestros errores, es muy fácil :)

    ResponElimina